Mitol vagyok ma ilyen? Kicsit meg vagyok ijedve.
Figyelt kérdés
Elfaradtam multheten. Most, hogy hetvege aludtam vagy 13 orat, de furan erzem magam. Nyomott es almos vagyok (aludni mar nem tudok) meg olyan gyenge vagyok, hogy feloltozni is alig volt erom. Es MINDEN idegesit.. Ha anya hozzamszol vagy csak bejon a szobaba ideges vagyok. Es semmit nem birok csinalni. Nathas vagyok, de mar 3. Napja, de csak ma erzem magam igy. Miert? Felek, hogy komoly bajom van. 15L2013. szept. 21. 11:57
1/3 anonim válasza:
Azért van, mert túl sokat aludtál. Az ideális 8 óra körül lenne, ha kevesebbet alszol, az is rossz, de ha többet, az szintén nem jó, mert egész nap nyomott leszel tőle. Nehéz, de vegyél erőt magadon és menj ki futni vagy legalább sétálni egyet, olyan szép az idő, aztán vegyél egy hűvös zuhanyt és meglátod kitisztul a fejed.
2/3 anonim válasza:
dehogy van komoly bajod. Csak túlaludtad magad és tini vagy iylenkor a hormonok is dolgoznak stb.
3/3 anonim válasza:
Túl sok alvás és a nátha az oka. Sok orrfújástól is lehetsz nyomott, gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!