Nagyon félek! Mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Az éjjel nagyon rosszul aludtam, hülyeségeket álmodtam, majd alvásparalízisszerű érzésem volt és nagyon nehezen tudtam felébredni, mikor sikerült szédültem és nagyon fájt a fejem, féltem visszaaludni, de olyan álmos voltam, hogy nem sokáig maradtam ébren. Délelőtt szokásos időben, szokásosan ébredtem, aztán el kellett mennem itthonról és előjött a szédülés meg a fejfájás+ álmosság, de nagyon. Már hazaértem, annyi, hogy kicsit megnyugodtam, de nem teljesen és még mndig rosszul vagyok. Tudni kell rólam, hogy pánikbeteg vagyok, de már jobban voltam, viszont az utóbbi időben rengeteg stressz ért.2015. júl. 9. 23:44
1/2 anonim válasza:
Nincs itt semmi baj, csak szimulálsz.
2/2 anonim válasza:
Ha pattogsz rajta, csak rosszabban fog menni az alvás. Feküdj le, lazulj el, és elalszol szépen. NAgyon stresszes időben nekem is volt ilyen, hogy nem aludtam a szorongástól, akkor általában beverek valami jó kaját. (kollégista létemre vizsgaidőszakban hajnalban olyan rántottát csinálok, hogy 3 falu elélne belőle) Ha legyűrtem, akkor az úgyis elnyom. Nekem ez szokott segíteni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!