Mi van velem? Annyira felek.
Szoval panikbeteg vagyok, de ezt mar nagyjabol tudom kezelni. Ha ramjon egy roham akkor arra gondolok, hogy csak pszihes es semmi bajom. Ezt csak elozmenynek irtam le. Igazabol az a problemam, hogy miota elkezdodott a nyari szunet azota nem nagyon voltam sehol a meleg miatt itthon husoltem. Unatkoztam is es teljesen ellustultam. Gyakran elbambulok csak ugy, meg elofordul az is, hogy elindulok a hazba es igazabol nem tudom, hogy miert is indultam el. Ez lehet az unalomtol, hogy annyira nem tudok mar mit kezdeni magammal?
A masik ami nagyon megijesztett az az volt, hogy lent voltam a kutyaval es olyan volt, mintha valaki a nevemen szolitott volna. Egyetlen egyszer volt ilyen, de azota annyira parazok, hogy mi van ha megorultem? Meg nem akarom, hogy anyaek hulyenek nezzenek es probalok olyan lenni, mint mindig. De mivel most tokre be vagyok parazva, hogy mi van velem veluk is mashogy beszelek. Legalabb is ugy vettem eszre. Szerintetek mi bajom? Kerlek segitsetek. Koszonom!
Néha nekem is van olyan, hogy elindulok valamiért és aztán elfelejtem vagy akarok mondani valamit valakinek, de elfelejtem...
Ez azért van, mert egyfolytában töprengsz dolgokon és őrlöd magad belülről!
A jelenben élj, ne a múltban és a jövőben!!!
Ne gondolkozz semmin, csak cselekedj úgy, ahogyan szeretnél :)
A kutyás dolog...
Nos, ha hallod a neved, nézz körül, lehet, hogy nem csak beképzeled :)
Esetleg valaki a távolból ugyan ezzel a névvel szól valakihez vagy egy rá nagyon hasonló szót mond ko hangosan...
Ilyen apróságokon ne rágódj :)
Ha nem látsz senkit, menj tovább!
Ami még fontos, hoy csinálj spontán programokat, menj el fagyizni vagy strandra vagy moziba vagy bánom is én, csak ne ülj otthon 3-4 napot zsinórban...
Egy normális 18 éves srác...
Mondom, ne gondolj semmi ilyenre :D
Tölts több időt a barátaiddal, mozdulj ki, éld az életed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!