Mi van velem, nagyon félek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 12 éves fiú vagyok , és már elég rég óta van egy ilyen csomó szerű képződmány, a koponyám és a fejbőröm közt, és ha így nyomogatom akkkor mozog, nem lehet így körbevinni a fejemen, csak azon a részen érezhetően mozog. Mi lehet ez ?
nagyon félek... Köszönöm előre is
2013. febr. 2. 22:14
1/7 A kérdező kommentje:
eléggé, kicsi, kisebb egy borsónál biztos, sokkal, és nem tudom ,egy időben sokat vakartam a fejemet, kb ott ahol ez van, lehet emiatt ?
2013. febr. 2. 22:16
2/7 anonim válasza:
Menj el háziorvoshoz, ránéz megmondja mit kell tenni, max ad egy beutalót. Itt látatlanba mindenki azt mond amit akar, de egy orvos meg fog nyugtatni. Jobb tudni miaz :)
3/7 anonim válasza:
ne félj ... elképzelhető, hogy egy régi sérülésed maradványa amire nem emlékszel, vagy zsírcsomó ... agydaganatra, meg ilyesmire ne gondolj, az belül van :)
mutasd meg szüleidnek aztán az orvosodnak is
4/7 A kérdező kommentje:
Oké, nagyon köszönöm, holnap megmutatom a szüleimnek és elmegyünk orvoshoz... Ezek szerint nem lehet komoly dolog igaz ?
2013. febr. 2. 22:19
6/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt is,meg van is .
Bár az enyém nagyobb.Ezt kása daganatnak nevezik.Van amelyik önmagától ki is jön.Különösebb gond nincs vele
Ne aggódj ez miatt .
7/7 anonim válasza:
Nekem a kezemen van 1 ilyen, kb 1 ft-os nagyságú, mozgatható, doki azt mondta daganatfajta, de nem okozhat semmi súlyos dolgot, inkább esztétikai probléma, ha zavar vetessem le, ha nem, akkor ne foglalkozzak vele. Eddig nem zavart, kb 10 éve ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!