Mi lehet az oka ennek a rosszul létnek, vagy mire utalnak a tünetek?
Jó hát a háziorvos nem feltétlenül fog vért venni, de legalább tanácsot ad. Én szüleid helyében már rég kézen fogva vittelek volna orvoshoz.
(22 évesen vettek tőlem először vért és majd elájultam, mert bebeszéltem magamnak, hogy az fáj és szörnyű. Egyszer kell túlesni rajta. Mostanra már szinte szeretem. :)
Pedig erre csak orvos tud válaszolni. Anélkül, hogy vért venne.
Mellesleg soha nem értettem ezt a félek a vérvételtől dolgot, komolyan, mi benne a félelmetes? Kb. 30 másodperc az egész, egy tűszúrásnyit érzel és kész. Mi ez ahhoz a rosszulléthez képest, amit most ide kiírtál???
Az én 6 éves kisfiam nem sír vérvételnél, pedig háromhavonta járunk...
Össze kéne szedned magad, 14 éves lány vagy, könyörgöm, mi lesz veled a nőgyógyásznál? Akkor te nem is fogsz szülni, mert jaj, a vérvétel...
Háziorvos nem fog vért venni, csak megvizsgál. Első körben minimum hozzá érdemes elmenni. Nem írtad, a diéta mit takar? Javasolnám, hogy próbálj szedni valami komplex multivitamin-ásványianyag tablettából egy kúrát, mert lehetséges, hogy ez valami hiánytünet valóban.
Menstruálsz már? Ciklusod mennyire állt be? Köthető-e a rosszullét a ciklus bármely szakaszához?
Előttem szólóval pedig teljes mértékben egyetértek abban, hogy arra kéne gondolnod, ez a rosszullét mennyivel rosszabb, mint egy egypercnyi szúrás, amit a vérvétel jelent. Vannak technikák, amivel el tudod terelni róla a figyelmed, biztos találsz ilyeneket a neten, nekem például elég, ha nem nézek oda.
Pánikroham.
Nem múlik el mindig fél óra alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!