Az mitől lehet, hogy ha esik vagy jön az eső, nagyon rosszul érzem magam?
Rendszerint 1 órával eső előtt elkezdek rosszul lenni. Mintha valami nyomná a szememet. Homályosabban látok, jócskán belassulnak a reflexeim, szorongani kezdek (szorongásra amúgy is hajlamos vagyok). Kicsit az ízületeim is fájogatnak ilyenkor, a nyakamban a csigolyák fájni kezdenek és mintha csúszkálnának egymáson (kisebb biccentésnél is ropogni kezdenek). Általánosságban elgyengülök, kicsit ájulásérzetem van (bár soha életemben nem ájultam még el).
Ha elkezd esni, a dolog továbbra is fennáll. Csak jóval azután, hogy az egész felhőzet elvonul és már nyoma sincs az esőnek, akkor kezdek lassan magamhoz térni. Mi okozza ezt? Veszélyes? Ez frontérzékenység? De sima hideg/melegfronttól szinte semmit nem érzek (csak hirtelen megérkező melegfronttól néha álmos vagyok egész nap), csak és kizárólag az eső... illetve telente a hó. Mit lehet ellene tenni? Régen ilyen problémám nem volt, az utóbbi kb. 2 évben jelent meg és rettenetesen zavar, hátráltat, nehezíti az életemet.
Ennek örülök! Köszönöm a választ!
Esetleg valami tipp, hogy mit lehetne ezzel kezdeni? Nálam elég szélsőséges a dolog. Most ebben a pillanatban pl. nálunk eseget az eső, de néha abbahagyja, majd újra elkezdi. Na, én ezekben az időszakokban, mikor éppen nem esik, de rögtön újrakezdi, nagyon-nagyon rosszul érzem magam :( Jó lenne kigyógyulni ebből, vagy legalább csökkenteni a tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!