GYES igénylés után (levélben) mennyi időn belül utalnak? Ha rosszul töltöttem ki a nyomtatványt akkor visszaküldik?
Figyelt kérdés
Már úgy igényeltem, hogy jogosult voltam rá 1 hete. De még a tavalyi nyomtatványt töltöttem ki.2014. febr. 13. 16:40
1/4 anonim válasza:
Nekem 4 hét volt. Ha valami nem jól van kitöltve, akkor küldenek levelet, hogy mit küldj be, stb. Onnantól újra kezdődik a 30 nap.
2/4 anonim válasza:
Ha jó, 3-4 nap után utalnak.
Ha nem, akkor felszólítanak javításra, hiánypótlásra...
3/4 anonim válasza:
Én jan.15-én adtam fel postán az igénylőt,ami jan.17-én érkezett meg hozzájuk.
Még azóta sem kaptam meg sem a határozatot,sem a Gyest,felhívtam őket ma és annyit mondtak,hogy elbírálták,felülvizsgálat alatt van,ha másfél hét múlva sem kapom meg az utalást akkor hívjam őket újra.
Elvileg 21 munkanap az elbírálási idő.
4/4 anonim válasza:
3-as vagyok:február 18-án utaltak,tehát az igényléstől számítva valamivel több mint 1 hónap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!