Miért vagyok ennyire fáradt mostanság?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja volt az hogy két hétig minden egyes nap éjfél után feküdtem le kb 1 óra körül és nem voltam olyan rettentő fáradt. az utóbbi két hétben ilyen 22-23:00 kor feküdtem legkésőbb. Nemrég 0:30 kor feküdtem le és olyan iszonyatosan fáradt voltam hogy két telefon ébresztője nem bírt felkelteni. Másnap pedig már 23:00 kor majd elaludtam állva. Most miért nem bírok sokáig ébren maradni? Mit tudok ellene tenni?2010. márc. 9. 16:28
1/2 anonim válasza:
Szerintem te kevered az álmosságot, és a fáradtságot. Ha többet dolgoztál, mozogtál, mint szoktál, akkor elfáradtál, és attól lehetsz álmos. De ilyen hatása lehet az időjárásnak, az állandó szürkeségnek. És legutolsó sorban, valamilyen betegségnek is. De ha erre utaló jel nincs, akkor aludd jól ki magad. Lassan itt a Tavasz!
2/2 A kérdező kommentje:
Hát kb 2 hétig rengeteget aludtam kb 7 órát aludtam naponta de most egyszerűen alig bírok éjfélig fennmaradni. Nem csináltam semmi különösebbet ami miatt ez van. Mindent ugyan úgy csinálok mint egy hónapja
2010. márc. 11. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!