Egy döglött légy volt a levesemben. Lehet tőle bajom? Eléggé félek.
Figyelt kérdés
Már pont a végén tartottam a levesnek amikor megláttam benne egy döglött legyet.. Teljesen rosszul lettem. Hiszen kitudja mire szállt rá előtte az a légy most pedig a levesembe volt benne. A legyet nem ettem meg szerencsére, de félek, hogy elkaptam valami fertőzést vagy bármi mást..Bár hozzáteszem, hogy 10 percen belül sikerült kihánynom a leves nagy részét. Így remélem nem lesz semmibaj. Volt már aki hasonlóan járt? Van okom félni?2015. aug. 15. 14:56
2/5 anonim válasza:
Kár volt kihányni ha már egyszer lement az nem segít. De nem valószínű, hogy gond lesz.
3/5 anonim válasza:
Te normális vagy? Mi bajod lenne már tőle?
4/5 anonim válasza:
Mi bajod lenne egu rohadt légytől? Remélem ez a kérdés nem volt komoly...
5/5 anonim válasza:
A genetikai állományod összekeveredett a légyével, át fogsz alakulni.
Első tünet a rövid időn belüli hányás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!