Kalitri kérdése:
Légy Spray a szemmbe?
Figyelt kérdés
Ma fújtam a szobámba légy spray-t , amikor fujtam ,nyitva voltak az ablakok és az arcomra is jutott egy kicsi belöle.
Rögtön arcot mostam, de most csipődik a szemem és a szám, valami tanács?
2015. júl. 15. 00:52
1/4 anonim válasza:
Szemedet mosd ki még egy kis vízzel.. és szellőztess ki.
2/4 anonim válasza:
Folyó víz alatt mosd a szemed, félig legyen nyitva, aztán menj ki a levegőre egy kicsit sétálj.. :) ha nem dagad be/pirosodik, akkor nincs gond
3/4 anonim válasza:
Jajj te kis butus azt nem a pofádta kell fujni !
Na menj szépen mossál arcocskát szemecskét aztán
Nyisd ki az ablakot
De ne hagyjad nyitva ám sokáig mert megfázhat a lábacskád meg a tüdöcskéd és prüszkölgetni fogsz és az nem jó ááááááam
4/4 anonim válasza:
Irritálja a szemnyálkahártyát, de nem lesz bajod tőle. :)
Moss szemet, engedj egy lavórba vizet (vagy szimplán csak fogd fel a kezeiddel), és nyisd ki a szemedet a vízben! Párat pislogj így! Nem lesz probléma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!