Gyulolom utalom magam, kover hajas vagyol, mar alig eszek valamit, mit tegyek?
Ha eszek mindig buntudatom lesz..167 cm 65 kg vagyok..
Tudom nagyon sok, nagyon kover vagyok.. 40-45 kg akarok lenni
Irtam ki anno egy kérdést es azt mondtak még azhal is koverke lennek..
Ha tukorbe nezek sirok :'(
Olyan nagyon kövér azért nem lehetsz. Nem éppen a legideálisabb súly de 40-45 kiló irtó sovány lenne.
Enni pedig kell. Csak figyelj oda, hogy mit eszel, mérsékeld a szénhidrátot, különösen a magas glikémiás indexű ételeket pl fehér lisztből készült ételek. Pékáruból a teljes kiőrlésű jobb és még lehetne sorolni, akkor sem az a megoldás, hogy alig eszel.
Meg hát a mozgás. Nem lehet eleget hangoztatni, mennyire fontos. Egészségügyi szempontból is kell a vérkeringésnek de táplálkozási problémák zöme elkerülhető vele, ilyen pl az elhízás is.
De az elég baj, hogy te elhízottnak veszed magad. Szerintem 55-57 körüli súly ideális lenne neked. És ne akarj gyorsan megszabadulni tőlük, az sem egészséges. Csak szépen lassan.
65 kiló hogy lenne már kövér.
Első sorban pszichológushoz menj, vagy valami jófej pasit szerezz be magadnak, akit nem teszel tönkre a súlyod feletti sírásoddal.
Szerzetes fogyókúra: reggel eszel, ebédre eszel, utána csak vacsorára iszol egy pohár vizet, tehát ebédtől reggelig semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!