Miért van ez? Annyira idegesítő. Már utálom
Nem lehet, hogy epe vagy hasnyálmirigy problémád van? Nem írtad, hogy voltál-e belgyógyásznál vagy gasztroenterológusnál. Azt hiszem, a háziorvosnál kell kezdeni, az ad beutalót.
Ha meg biztos vagy benne, hogy nem testi probléma, és a pszicho segített is, akkor menj el pszichoterápiára, 1-2 évig minden héten kell járni, de megéri. Többet nem lesz ilyen bajod és egy csomó más sem. Azután látod csak hogy a legtöbb ember milyen kattant.
Ha nem áll szándékodban elmenni, akkor halj meg nyugodtan. Tudod, mennyi minden okozhatja ezt?
Azt meg csak bebeszéled magadnak, hogy a pszichológus segít. Nem segít, nem is segíthet, ha ilyen ritkán jársz hozzá, és gyógyszert sem kapsz. A pszichoterápiának minimum hónapok, de gyakran évek kellenek, hogy segítsen. Heti 2x. Nekem elhiheted, pontosan 17 darab pszichiátriai zárójelentésem van.
De ne menj el orvoshoz, járj úgy mint én. Én se mentem orvoshoz, most meg 17 évesen nem tudok gyógyszer nélkül létezni, mert a gyomromtól kezdve a húgyhólyagomon át a vesémig minden bajom van. Mert én is azt hittem, idegalapú. De nyilván nem. Várhatsz vele 5 évet te is, ha akarsz, de akkor már sokkal nehezebb lesz kezelni, bármi is a bajod, arról nem is beszélve, hogy megkeseríti az egész életed.
Ez nincs lakhelyhez kötve, úgyhogy ha budapesti vagy aközeli vagy, már sorolom is: bármelyik kerületi pszichiátriai gondozó, bármelyik nevelési tanácsadó vagy családsegítő központ (ez vidéken is van, keress rá), Vadaskert Gyermekpszichiátria, Nyírő Gyula Kórház, Szent János Kórház, Szent Imre kórház, Thalass Ház, Tündérhegy... Ezek CSAK azok amik élből eszembe jutottak.
De akkor is ki kell vizsgáltatnod, hogy nem szervi bajod van-e, mert ha mégis az van, akkor egyszer csak nagyon szarul leszel, és nézel mint hal a szatyorban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!