Miért vagyok ennyire esetlen?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy minden kis apróságot túlizgulok. Ha valamit egyedül kell megoldanom, akkor gyomorgörcsöm lesz. Mindig minden lehetőséget végiggondolok mielőtt bármit is elintéznek, nehogy beégjek. Mindent Túlreagálok. Szeretném lazábban venni a dolgokat. Kérlek segítsetek!2015. júl. 25. 19:03
1/2 csingilingg84 válasza:
Szia :)
Próbálj meg inkább arra gondolni, hogy nem tervezhetsz meg mindent előre. Én is ilyen voltam, de amit elterveztem, az sosem úgy történt meg. Ne félj attól, hogy valamit elrontasz, mert az mindig benne van a pakliban. Mondogasd magadnak, hogy "nyugodt vagyok, meg tudom csinálni", az akaraterő sok mindenre képes. :)
Remélem tudtam segíteni. (egy lány, aki retteg attól, ha zebrán kell átmennie) :DDD
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) Bár én szeretek átmenni a zebrán. :'D
2015. júl. 26. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!