Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Esetlen kezdi valaki most a...

Esetlen kezdi valaki most a cipralex szedését?

Figyelt kérdés
Nagyon félek tőle..
2013. szept. 20. 07:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2013. szept. 20. 08:22
 2/13 anonim válasza:
Miért félsz tőle?
2013. szept. 20. 08:23
 3/13 A kérdező kommentje:
A kezdeti hatástól, hogy amíg nem szokik hozzá a szervezetem, még rosszabbul leszek.
2013. szept. 20. 09:02
 4/13 anonim ***** válasza:
Ne izgulj annyira nem lesz rossz. Amúgy is, az első időben féladagot kell szedned, és azt is este. Vagyis reggelre elmúlik, napközben békén hagy. Aztán ahogy hozzászoktál ( kb 1 hét)kezdheted az egész szedését. Az is egy hét. Utána átrakják reggeli szedésre, de akkor már a mellékhatások zöme elmúlik. Ezt átvészeled, aztán jobban leszel. A lényeg, hogy szedd mindenáron, ne vaccillálj rajta. Ha bajod van, az orvoshoz fordulj, önként ne variálj.
2013. szept. 20. 12:56
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Kell szednem mellette xanaxot is, 4x0,5 mg-ot, de azt mondta a doki, ha beválik a cipralex, azt fokozatosan leépítjük.

2013. szept. 20. 14:38
 6/13 anonim ***** válasza:

véletlenül nem Szabó Mihály az orvosod? ő szokott ilyen sok nyugtatót adni...

cipralex egész jó, nekem nem volt mellékhatása és talán kicsit használ is

2013. szept. 20. 20:41
 7/13 anonim válasza:

A Cipralex nagyon jó gyógyszer, három éve szedem már, nélküle valószínűleg nem is élnék már.

Az első két-három hét talán nehezebb, de hidd el, utána jobban leszel.

2013. szept. 24. 08:15
 8/13 Rader válasza:
én azért kerestem most rá, hogy kinél mi a helyzet, mert kezdek kételkedni. lassan 2 éve szedem. másikról tértem át, így kezdeti gondom nem volt. de most egyre vacakabbul érzem magam, de csitítgatnak, hogy jó az. bakker...
2013. okt. 16. 22:27
 9/13 A kérdező kommentje:
Végül is nekem úgy néz ki bevált. Ha már nem használ, gyógyszert szoktak váltani vagy emelni az adagot, beszéld meg a dokiddal.
2013. okt. 17. 20:34
 10/13 barbi0903 válasza:
Sziasztok.én is most kezdem vagyis ma este fogom az első felet bevenni.Nekem 4 napig felet javasolt az orvosom este lefekvés elött és azt mondta hogy utána szedjek egyet reggel ha úgy nekem kényelmesebb,ezt nemértem mire értette?Meg nagyon félek a mellékhatásoktól mert elég sok ijesztő dolgot olvastam róla de az orvosom azt mondta maximum hányinger vagy émelygés lehet meg hogy 96%-ban vannak csak mellékhatások és hogyeddig akiknek felírta nem nagyon panaszkodtak.Nekem amúgyszociálfóbiám van és pánikrohamaim szoktak lenni és erősen szororngok,egy ideje szedek 0,25-ös frontint amit azt mondta nem kell elhagynom napi egyszer veszem be és nem is szoktam többet.Írnátok valami bíztatót erre cipralexre?mert nem értem ha ilyen dúrvák a mellékhatásai miért ezt írta fel és egyáltalán használ párhét múlva?Segítsetek légyszííííí!!!!!!!!!!
2013. nov. 6. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!