Miért hagytad abba a szedését s miért jutottál arra a gondolatra hogy ismét szednéd.Mennyit szedtél akkoriban naponta?
2013. aug. 15. 18:21
2/10 A kérdező kommentje:
Visszakérdezel.
Ha van sejtésed áruld el, hogy mi történne pár darabtól, kíváncsi vagyok rá!
2013. aug. 15. 18:24
3/10 anonim válasza:
Szerintem semmi, max azok a mellékhatások lennének, mint mikor elkezdted anno:)Nem hinném, hogy lesz valami különösebb bajod.
2013. aug. 16. 01:21
4/10 homo ludensz válasza:
Bocsi. Ez a gyógyszer citalopram hatóanyagot tartalmaz és arra voltam kíváncsi hogy esetleg a mellékhatása végett hagytad e abba. Gondolom ha fél éve nem szedted újnak fogja a szervezeted érzékelni és mivel nem eseti gyógyszer,csak egy idő elteltével érzed a hatását.
2013. aug. 16. 13:30
5/10 anonim válasza:
Nem hinném hogy lenne mellékhatása, mert már nem lenne first pass effect. Viszont a hatását csak több heti szedés után kezdenéd el érezni.
Viszont gondolom mondanom sem kell, hogy hülyeség azt a szart beszedni. Én is szedtem és nem a legjobb gyógyszer...
2013. aug. 16. 23:08
6/10 A kérdező kommentje:
Igazából semmit nem ér azért hagytam abba egyik napról a másikra csak megtaláltam és kíváncsi lettem, meg is ettem egyet de hát semmi nem történt úgy hogy akkor gondolom megy vissza a gyógyszertárba.
2013. aug. 19. 02:47
7/10 homo ludensz válasza:
Kedves kérdező! Citagent szedek napi 1-et 20mg.-ost és mellé 1 szem Rivotril 05mg.-os tablettát. Mivel depresszióval vegyített pánikbetegségem van diagnosztizálva ezt írják fel. Az a tapasztalatom hogy mivel tartósan szedem így normális életet tudok élni.Ezért bátorkodtam kicsit tájékozódni és esetleg valami tanácsot is adni,mivel van valami kis tapasztalatom e témában.
2013. aug. 20. 08:58
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tényleg! Tapasztalat nekem is megvan több mint két éves sok gyógyszerrel sok pszichiáterrel és pszichológussal. Citagennel kezdtem én is de nem ért semmit arról is egyik napról a másikra álltam le attól nem volt bajom. De mikor a helexről meg a cipralexről akkor pár hétig szenvedtem az alvással meg a többivel de köszönöm a segítő szándékot! : ]
2013. aug. 22. 05:32
9/10 A kérdező kommentje:
Ja, és ezeket nem "diagnosztizálják".
Benne van a DSM-ben az úgymond "bajod" száma és akkor arra ilyen meg olyan pirula kell azt majd jó lesz, vagy mégsem csak az agyad hiszi el az én kis számocskám F.60 Borderline személyiségzavar. Hülyeség az egész, nézz utánna ha még nem tetted, a leírtak 10 emberből 7re egyeznek, de mindenki máshogy ítéli meg a dolgokat.
2013. aug. 22. 05:34
10/10 homo ludensz válasza:
Köszönöm a tájékoztatást,ismerem a Diagnózis Szabvány könyvet a "pszichiáter bibliát" és tudom hogy már az V. bővített kiadásnál tartanak. A véleményem nekem is az hogy nincs olyan ember akire ne lehetne egy kódszámot találni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!