Volt itthon egy jó nagy darab anyagom. Kiszabtam szoptatós párnának, de mivel töltsem meg?
A nikecell gyöngy az mitől olyan jó?
Nem jó a szivacs töltelék?
Nekem olyan bizarr, hogy műanyag golyókat tegyek bele. Kényelmes?
Azért választottam a párna varrását és nem vásárlását, mert 5-9 ezer forint körül mozog bolti áron ez a párna, és van egy jó kis kelengye listám, ami azt írja "szoptatós párna vagy jól kitömött párna". Így gondolom nem tudok nagyon mellé lőni.
Szia!
Azért használnak ilyen kis gyöngyöket, mer felveszi a baba formáját, mégsem süpped bele, nem tud belefulladni. Nekem is bizarr a nikecell gyöngy..folyton attól rettegnék, hogy véletlenül kiszakad valahol nem veszem észre és már be is szipákolta a kisfiam :( de ez csak az én hülyeségem :)
Én is magam varrtam a szoptatós párnát és én ezzel a hungarocel golyóval töltöttem meg. Vettünk egy nagy zsákkal, varrtam még egy babzsákfotelt is, olyan sok volt a töltelék.
Azért jó ez az anyag, mert felveszi a baba formáját, a szivacs kevésbé. Viszont hátránya szerintem, hogy iszonyat hangos. Én nem tudtam terhesség alatt vele aludni, mert zörgött a fejem alatt.:)
10.14-es vagyok.
Dupla huzatot kell varrni, akkor semmiképpen nem jön ki belőle a golyó. Legalább is nekem egyáltalán nem jött ki sehol, soha. Amúgy is dupla huzat kell, mert másképp nem tudod mosni, pedig elég hamar koszolódik.
Én is házilag készítettem.Kell egy belső huzatot varrni, és külön egy külsőt, mert így a külsőt csak leveszed, és ki tudod mosni.
Lehet kapni hungarocell golyócskákat.Néhány méteráru boltban van.Nálunk Balatonfűzfőn gyártanak ilyent.Az egyik ismerősöm onnan hozta.Cserébe én megvarrtam neki a huzatot.Ez jobb, mintha szivacs lenne benne.
én is jobban szerettem a golyócskás párnát, nagyon jól tartja a hőt is- nemhiába hőszigetlő anyagnak is használják! :)
de sztem a szivacs olcsóbb, az OBI-ban pl 350ft-ért vettem töltelékszivacsot egy nagy párnába.
Ha már ilyen ügyes vagy - kb fél éves korára varrhatsz neki hengerpárnát, hogy tanuljon vele mászni, gurulni vele- abba tökéletes a szivacs is!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!