Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, hogy ne legyek...

Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire esetlen?

Figyelt kérdés
Állandóan mindenben megbotlok, az utcán is félek sétálni, mert nem tudom, merre menjek, hogy senki ne legyen az utamban, véletlenül meglökök vagy megütök másokat, ha táska van nálam, azzal se tudok mit csinálni és véletlenül mindig nekitolom másoknak mondjuk a buszon, ilyesmik...Annyira pancser vagyok, hogy az valami hihetetlen. Hogy legyek kevésbé szerencsétlen?
2015. jún. 19. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Sport, edzés, meditáció, jóga, légzőgyakorlatok
2015. jún. 19. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
buszon én is leszoktam ütni embereket a táskámmal mert lusta vagyok a kezembe venni ami felszállok. megbotlani is megszoktam, főleg az egyenetlen betonon, ilyenkor sétálok tovább és komolyan próbálok nézni mint ha nem történt volna semmi. olyan is előfordul hogy nemtudom hogyan manőverezzek az emberek közt, ez a legidegesítőbb :D megállok egy pillanatra nyomkodni a telefonomat , addig változik a helyzet és mehetek tovább nyugodtan , de az is elég ha csak lassitasz :) amugy ezért nem vagy szerencsétlen szerintem :)
2015. jún. 19. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
El vagy átkozva, mint Én. Nekem múlt hónapban tört el a kezem, azóta nyomorék.. múltkor véletlenül megvágtam a kezem és pont a vénát.. alig tudtam elállítani a vérzést, előtte elestem, lett egy monoklim.. ezek után nem tudok másra gondolni, mint átokra... és ráadásul múlt héten még ki is raboltak.. elvettek tőlem 5 ezer forintot, azt persze nem tudom, hogy ki volt.
2015. jún. 19. 14:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

1. válaszoló, köszönöm :)

2. kedves vagy, de nekem már mások is szóvá tették, hogy jó béna vagyok :/ xd

3.: Én is gondoltam már erre, hogy átok ül rajtam, velem is olyanok történnek néha, hogy az egyszerűen már nevetséges és szinte kizárt, hogy véletlen legyen :D

2015. jún. 19. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Ilyen a nagyvárosi élet, ne foglalkozz vele, ha a fővárosban vagyok akkor napi szinten gázolok keresztül kb 3 emberen akarva-akaratlanul (inkább utóbbi :D ).
2015. jún. 19. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Finommozgás-fejlesztéssel sok ilyen balesetet ki lehet küszöbölni. Régen én sem voltam az az ügyes típus, nem tudtam elkapni a labdát, levertem ezt-azt, stb. Aztán harcművészetre jártam, és azóta sok minden megváltozott: a mozgásom ügyesedett, ma már én vagyok az, aki elkerüli az ütközéseket más gyalogosokkal, volt már, hogy elkaptam valakit, aki éppen mellettem esett el (nem pedig fordítva). :)
2015. jún. 19. 18:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. jún. 19. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!