Mit tegyek hogy ne legyek ennyire féltekeny?
Figyelt kérdés
Ha a barátom leáll beszélgetni egy lánnyal meg táncol vele és mar azonnal elszomorodok es rosszul esik..:(2015. máj. 21. 15:18
1/4 anonim válasza:
Jaj nevetséges vagy komolyan! mit nyafogsz? Ha meg megdug akkor a baj.
2/4 A kérdező kommentje:
Idióta barom vagy ugye tudod? Gondoltam veletek is volt mar ilyen ,higy a féltékenység elvette az eszeteket csak segitseg kellett volna...
2015. máj. 21. 19:15
3/4 anonim válasza:
Amikor együtt voltam még a barátommal én hihetetlen mód féltékeny voltam, de szó szerint mindenre.
Ha hozzá szólt egy másik lányhoz, ha rá nézett egy másik lányra. Szóval tényleg a legkisebb apróságon is már mély depresszió lengett körbe, ami miatt egyszerűen egyre rosszabb lett a kapcsolatunk. Nem azért, mert őt ez annyira zavarta, hanem mert engem zavart, hogy így sosem tudnék boldog lenni..
Nem is lettem vele az.
De most már, amióta nem vagyok vele együtt, valahogy rájöttem, hogy ezek miatt teljesen fölösleges volt féltékenykednem, hiszen engem választott, nem mást. Aki meg vihető, azt úgyis viszik..
Gondolj mindig arra, hogy ő veled van, téged választott, nem mást.
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon szépen köszönöm...:)
2015. máj. 21. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!