Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ti bírtok enni ebben a melegben?

Ti bírtok enni ebben a melegben?

Figyelt kérdés
Nekem már lelkifurdalásom van az egészségemért, mert amúgy sem vagyok valami vastag, de nem kívánok meg semmit. Nap közben szinte semmit nem eszek, délután iszok egy kis hideg sört, aztán estefelé eszek először rendes ételt. Minimális éhséget érzek, de nem kibírhatatlan. Ti hogyan étkeztek ilyenkor?
2015. júl. 3. 16:07
 1/5 anonim válasza:
Velem is ugyan ez a helyzet,nyugi.14/f
2015. júl. 3. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Salátákat eszek meg gyümölcsöket, hogy legalább a valami vitamint meg cukrot kapjon a szervezetem, különben szétrobban a fejem.
2015. júl. 3. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Én se kívánok semmit csak 27 hetes terhesként muszáj ennem legalább pici adagokat. De egyszerre akkor sem csúszik le sok.

Sok zöldség és gyümölcs azért ilyenkor jól tud esni, legalább. És hideg gyümölcsleves..

Ja amúgy ilyenkor pont ugyanígy szoktam ahogy te, tavaly is a nagy melegben egyszer ettem egy nap, akkor is este. Még ilyenkor a csoki se kell ami nálam nagyon durva..

2015. júl. 3. 17:57
 4/5 A kérdező kommentje:
3. Ez nem gond, kismamaként nem is a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. Tudom javasolni neked a hideg céklakrém levest, ami a vitaminokon és az antioxidánsokon kívül gazdal folsavban. És könnyen csúszik :-)
2015. júl. 3. 18:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszönöm a tippet, meg fogom kóstolni. :)
2015. júl. 3. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!