Olyan sokat ettem, hogy rosszul vsgyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
1 hétig alig ettem valamit csak 1-2 joghurtot, mert torokgyulladásom volt, és nem tudtam nyelni a fájdalomtól. Aztán mára már elmúlott annyira, hogy tudtam enni is valamit, és annyira kiéhezett a szervezetem, hogy ma felfaltam a fél hűtőt kb.. és most annyira feszül a hasam meg hányingerem van :(( Mit lehet ezellen tenni?:(2015. jún. 5. 14:41
2/7 anonim válasza:
nem lehet ez ellen tenni semmit. ez nem betegség.. ha hánynod kell akkor futás a WC-re és jobb lesz ha nem kell akkor pá óra és elmúlik:)
3/7 anonim válasza:
Ha van otthon Salvus víz, az nagyon jó rá, olyat érdemes beszerezni, patikában biztosan van. Egyéb gyógyszerek: Espumisan, stb., rengeteg ilyen készítmény van. Ha más nincs akkor a kóla is segíthet, nem vicc, kipróbáltam és nagyon jó gyomorfájásra.
5/7 anonim válasza:
Nekem ilyenkor segít, ha iszok egy pohár bort vagy egy kupica pálnikát.
6/7 anonim válasza:
Egy teáskanál szódabikarbónát keverj el egy kis pohár vízben, és idd meg. Kis citromos víz is jót tesz. Jó lenne valahol árnyékban, hűvösebb, szellős helyen lassan sétálgatni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! volt itthon Salvus víz, abból kortyolgattam egy keveset, most már kezdek jobban lenni..
2015. jún. 5. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!