Mitől böfögök folyamatosan tegnap óta?
Figyelt kérdés
Tegnap kicsit sokat ettem, vagyis igazából nem, de én valahogy annak éreztem. Este kicsit rosszul is voltam, de emetofóbiám van (rettegek a hányástól) így arra is gondoltam, hogy csak bebeszéltem megint a hányingert (sokszor van ilyen). Aztán reggel mikor eszembejutott az este megint bepánikoltam és azóta folyamatosan nagyokat böfögök+ zuborog és olyan rossz a gyomrom, ettem, de csak pirítóst, jól esne az étel, de valahogy mégsem. Furcsa. Mitől lehet ez és mit tegyek, hogy jobb legyen?2015. máj. 10. 17:42
1/1 egytitokzatoslány válasza:
Talán úgy vagy vele, mint én. Túl sokat ettem olyanból, mint pl. tojás vagy tej, esetleg van, amit annyira nem bír a gyomrod egy bizonyos mennyiség után? Nincs itt semmi nagyobb probléma, esetleg könnyíthetsz a helyzeteden, ha lightos kajákat, mint főtt krumpli, háztartási keksz, tea, víz fogyasztasz, bár lehet kicsit megkéstem a válasszal, látom tegnapelőtt írtad ki a kérdést, de ha esetleg megint előfordulna, akkor talán még hasznos lesz számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!