Ha nincs hasmenesem csak szörnyen görcsöl a hasam és folyamatosan wcre kell mennem, arra milyen gyógyszert lehet kapni?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki a menzesszel jönne, pasi vagyok.2015. márc. 27. 09:40
1/7 anonim válasza:
Mióta tart ez? Hány éves vagy?
mindenképpen orvoshoz kellene menni, de addig is megpróbálhatod megnyugtatni pl. egy gyógyteával az emésztőrendszered... Van otthon kamilla teád vagy bármi más, ami segíthet?
2/7 anonim válasza:
Bolus adstringens tabletta napi 1-2 szem, de más 1 is hatékony, melléje széntabletta legalább 5-6 db. Ha láz is jelentkezik, akkor orvoshoz kell menni. Jó hatású a belekre a diólevél tea. Ajánlatos diétát tartani: száraz háztartási keksz, kétszersült, főtt sózott krumpli. Fehérje, cukor és zsír mellőzése 2-4 napig.
3/7 anonim válasza:
Ha nincs hasmenesed akkor miert kell wcre menned?:D
4/7 anonim válasza:
Ha már napok óta tart. akkor menj el a háziorvoshoz, mert vakbélgyulladás tünete is lehet, kellene egy vérvétel és egy hasi ultrahang.
5/7 anonim válasza:
Persze bélhurut is lehet, arra viszont szigorú diéta kell, semmi tejtermék, zsiradék, sok folyadék, ropi, főtt krumpli.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem fáj napokig. És kedves válaszoló, ha neked nincs hasmenesed nem kell wcre menned? :D úgy értettem, hogy teljesen normális a székletem, de kijovok, újra görcsöl a hasam, visszamegyek, megint, stb.. Újra és újra. De ez alkalmankénti.
2015. márc. 28. 22:31
7/7 anonim válasza:
Nehari bari, csak hulyen fogalmaztal:D de mar ertem mi a vaker:Dd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!