Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csináljak? Nagyon rosszul...

Mit csináljak? Nagyon rosszul vagyok és senkit nem érdekel.

Figyelt kérdés
Napok óta fáj a fejem, szédülök, de már alig bírok állva maradni, gyenge vagyok...Pánikbeteg és szorongós vagyok és mindenki tuti biztos benne, hogy attól van. Hát én már nem tudom... Tényleg lehet attól? Sokszor vagyok rosszul, de ez már furcsa nekem napokig..jó tényleg sokat stresszeltem az utóbbi napokban, de már nincs miért..Rettegek, hogy komoly bajom van, vagy elájulok. Szomjas is vagyok folyamatosan és többet iszok, mint szoktam. Amugy meg más bajom nincs, tehát étvágyam van, lázam nincs, nem köhögök, nem folyik az orrom, nem fáj a torkom. De nagyon félek.
2015. márc. 26. 17:57
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy nincs most front? Azt is észrevettem, hogy nagyon melegem van, főleg az utcán és majd el ájulok
2015. márc. 26. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hipochonder vagy. Felsorolod itt a pánikbetegség összes tünetét, majd közlöd, hogy de biztos nem attól van. Ó és a kedvencem, hogy ebben a meleg, napsütéses időben szerinted az a betegség jele, ha meleg van és szomjas vagy... :D Nem tűnt fel, hogy mindenki a kezében vitte a levetett kabátját, olyan tavasziasra fordult az idő? Nyugodj le, semmi bajod, ne vedd már ennyire komolyan a nagy semmit.
2015. márc. 26. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Szomjas azért vagy, mert melegebb az idő, minden normális ember többet iszik.

A szédülés, fejfájás, gyengeség meg valószínűleg sima fronthatás, napok óta mindenki szédül, mindenkinek húz a feje, aki egy kicsit is frontérzékeny. Én ma takarítás közben majdnem elestem, annyira megszédültem...

2015. márc. 26. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Tanulj meg meditálni. A meditáció lenyugtat, pihentet és lelki erőt ad. Csináld végig ezt a 30 perces meditációt minden nap legalább egyszer: https://www.youtube.com/watch?v=c9JtaSCIdLs
2015. márc. 26. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ideges és feszült vagy, akkor attól szomjazol. Nekem ugyanez a tünetem szokott lenni. A fejfájás lehet valami benned bujkáló betegségtől, vagy elégtelen szénhidrát beviteltől. Csináltass egy vérképet! Ha viszont az nem mutat semmit, akkor nyak- és válltornát naponta végezz! Próbáld meg a levegőt rendesen venni, és egy rövid relaxáció betanulása is sokat segíthet. Ha van nyugtatód, akkor vegyél be belőle, hogy meglásd az ideg okozza a problémáidat, vagy más?
2015. márc. 26. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!