Nagyon rosszul alszok. Miért lehet? Mit lehet ez ellen tenni?
Évek óta borzalmasan alszok. Este alig bírok elaludni, reggel meg egyszerűen nem tudok felkelni.
Volt egy időszakom, amikor nagyjából éjjel 2 felé tudtam csak elaludni. Hiába feküdtem már le 22 óra felé, egyszerűen csak forgolódtam az ágyban. Nagyon rossz volt, mert ál 5-6 felé kellett kelnem. Ha másnap valami fontos dolog miatt ki kell magam pihenni, egyszerűen nem tudom.
Mára sem változott a helyzet. Éjfél és egy előtt nem tudok elaludni. reggel kelhetek később, akár 9-10 felé, de mikor felkelek baromi álmos vagyok. Hiába alszok 6-7-8-9-10-11-12 órát, mindig fáradt és álmos vagyok. Így nem is nagyon tudok koncentrálni...
Mit lehetne ez ellen tenni?
Szinte biztos, hogy az ágyban van a hiba! Kellemesnek, és keménynek kell az ágynak lennie ahhoz, hogy a megfelelő alvás komfort meglegyen!
Ha nem pihened ki magad, akkor egész nap nem tudsz figyelni!
Én azt tanácsolom, próbálj meg 1-2 napig a földön aludni, kemény felületen, és ne aludj többet 7 óránál. Majd ismételd meg a folyamatot egy hétig és érezd a különbséget! Ha nem változik semmi, akkor nem az ágy, akkor orvos kell, de szerintem a kényelem hiánya áll a háttérbe nálad is, mint sokaknál másott!
Földön is aludtam, sajnos nem volt jobb.
Néha fel is riadok álmomban. Sokszor van olyan is, hogy fél óránként felébredek majd visszaalszok... :S
Köszi a válaszokat, sajnos amit ajánlottatok ezeket mind kipróbáltam.
Teák, magnéziumot, kálciumot szedek, szellőztetni mindig szellőztetek.
Mondjuk feldolgozatlan probléma az van bőven... ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!