Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi ez, és mitől van ez?

Mi ez, és mitől van ez?

Figyelt kérdés
Elég rég küzdök egy olyan „jelenséggel” – problémával, hogy mielőtt teljesen elaludnék, de még nem aludtam el teljesen (szóval az éberség és az alvás köztes határán vagyok), egy különös érzés fog el, és felijedek többször is egymás után, abból a bizonyos félálomból. Ez a különös – számomra szinte megfogalmazhatatlan – érzés, gyomor és a mellkas környékén tör rám minden egyes alkalommal. Mind ez két éve kezdődött el körülbelül, de csak ritkán fordult elő, most viszont ezek a „tünetek” már egyre gyakoribbá váltak. Kezdetben 1-2 alkalommal ijedtem fel egymás után, most viszont 6-7-8 alkalommal, 2-3 perces időközönként. Ilyenkor elfog egy bizonyos félelem is, a szívem gyorsabban kezd verni, és fel kell ülnöm az ágyban legalább 1-2 percre, mert feküdni képtelen vagyok. Mi lehet ez az egész, és mi válthatja ki mind ezt nálam?

2015. febr. 24. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
feszültség ... gondold át az életed mi az amit nem dolgoztál még fel a téged ért terhekből
2015. febr. 24. 09:50
 2/5 anonim ***** válasza:
az is lehet, hogy egyszer valami váratlan ért téged alvás közben, és a tested fél lazítani.
2015. febr. 24. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
sok stressz
2015. febr. 24. 10:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!

Az a helyzet, hogy nagyon félek ettől az "állapottól" mert nem tudom, hogy ez micsoda, és hogy miből ered, de az itt leírtakban sok igazság van. Minden nap feszült vagyok, sajnos nem jók a dolgok körülöttem, és így tovább. Viszont nem tudok ezektől a dolgoktól elvonatkoztatni és szerintem ez lehet a legfőbb gondom. Nem tudom, hogy hogyan csináljam.

2015. febr. 24. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos én sem tudom,hogy mitől lehet,de engem is érdekelne.

És közben nem ver ki a veríték is?És mégis -a veríték alatt - hidegnek érzed a bőröd?

Tényleg,mitől lehet?Nem hiszem,hogy stressz,vagy feszültség,azt tudná az ember,hogy mitől lehet,nem?

2015. márc. 14. 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!