Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Egyfolytaban azt erzem, hogy egy nagy nulla vagyok. Tele vagyok stresszel es az utobbi idoben jelentosen romlott a koncentraciom is. Nem tudok figyelni a sulira, pedig most nagyon kellene.. Ugy erzem, semminek sincs ertelme, nem tudok motivaciot talalni. Pedig en azt gondoltam magamrol, hogy optimista vagyok. Amig tarsasagban vagyok nagyjabol rendben vannak a dolgok, de amint egyedul talalom magam, na akkor temyleg egyedul vagyok. Ugy erzem, hogy senki sem ert meg. Pedig semmi kulonosebb okom nincs arra, hogy igy erezzek. Nehezebben talalom meg a kozos hangot az emberekkel es ezaltal tobbet vagyok egyedul. Ezenkivul pedig nagyon durvan erzekeny vagyok. Ezen hogyan javithatnek? Eleg egy csunya nezes es mar sarba tiporva erzem magam.. Es igy nem vagyok kepes elviselni magamat.

2015. jan. 14. 18:34
 1/1 egy naaagy fan ***** válasza:
Velem is ez van. Foglald le magad! Ha sok a szabadidőm én is így érzek, unatkozom. Teljesen lehangol és csak rosszra gondolok. Tehát foglald le magad valamivel. Bármivel! :)
2015. jan. 25. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!