Mi van velem? PTX?
Figyelt kérdés
Tegnap elkezdett szúrni a jobb oldalam. Csak akkor szúr eléggé ha: ásítani próbálok, lefekszek, röhögök. 13/L /bocsánat ha rossz kategóriát jelöltem meg, nem nagyon figyeltem/2014. dec. 25. 21:49
1/2 anonim válasza:
Hú, hú! Sok kórházfilmet néztél? Itt és így, ennyiből még egy orvos sem tudná megmondani. De nem kell magadat diagnosztizálni, főleg nem rögtön a legsúlyosabb, leglátványosabb betegséggel.
De hogy megnyugtassalak: egyszerű keresés pillanat alatt megmutatja, hogy annak egészen más tünetei vannak. Máshol, máskor, máshogy jelentkezik. Pl. [link]
Tudom, hogy ma 13 évesen már mindenki felnőttnek érzi magát, és nem akarom sérteni az önérzetedet, de ha egészségügyi problémád van, a helyes eljárás a szüleidhez fordulni, akik szükség esetén elvisznek orvoshoz, és az orvos megmondja, mi bajod. Ez a helyes munkamegosztás. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!