Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi van velem? Valaki segítene?

Mi van velem? Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Egyszerűen, annyira magamba vagyok omolva, hogy nem tudok kijönni ebből a világból. Mindenbe a negatívat látom. Elvesztem. Lehet hogy csak beszélgetnem kéne valakivel, aki nem a pszichológusom mert, be kell látnom, semmit se segít. Idegbeteg vagyok, és mikor ilyen hisztérikus rohamom van, megakarok halni. Öngyilkosságon jár az eszem. Szörnyű ember vagyok, undorító.
2014. nov. 30. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagy szörnyű ember! Ne mondj/gondolj ilyet.

Ha szeretnél beszélni akkor írj nyugodtan! :)

2014. nov. 30. 23:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet...

Engem ebből véglegesen a unka hozott ki, azóta királyság van :) Addig könyvekkel, és kockulással bírtam ki, illetve jártam focizni és karatézni is. Utóbbi segített a legtöbbet. Akkor is voltak rossz napok, de kb félévente csak 1. Mikor abbahagytam egyből megsokasodott a rossz napok száma és nehezen jöttem ki belőle. Csak azt tudom ajánlani, hogy csinálj valamit. Ha nem segít pl. a mozgás akkor olvass, ha az se segít játssz, mindegy, csak ne add fel, keress míg meg nem találod azt mitől jobban érzed magad. Én kb. 20 évig vártam hogy jobb legyen és megérte életben maradni, még akkor is ha nem is jön össze minden, de végre nyugodtan élek.

2014. nov. 30. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!