Szerintetek mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Nem érzem valahogy jól magam most is olyan szinten fáradt vagyok 12 óra alvás után,hogy majd összeesek. A kedvem se az igazi mintha eltűntek volna a vágyaim. Nem érdekel a kinézetem a társaság és a tanulmányaim sem. Nincs erőm semmit véghez vinni. Pedig érzem még hogy talán jó lenne,ha lenne társaságom,szerető családom. vagy jó lenne lefogyni,több pénzt keresni esetleg az orvosira járni. A sok kudarc elvette a kedvem mindentől és nem értem miért nincs semmiben sikerem? 19 éves lány vagyok2014. nov. 24. 14:25
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg depressziós vagy, vagy pedig szimplán egy olyan életszakaszba kerültél, amit kilátástalannak érzel... Ez ellen a legjobb gyógyszer, ha elkezded építeni magad belülről, elkezdesz foglalkozni magaddal, külsőleg, belsőleg. Ha elindulsz egy irányon, kitartasz, bármi is jöjjön, és a visszaigazolásokból meríthetsz erőt, ami tovább sarkall majd a változtatásra. A kitartás a kulcs, és a siker is idővel eljön. :)
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Nincs veled semmi baj! Sokan járnak ebben a cipőben és estek át rajta. Pl én is. Fiatal vagy, most cselekedj mint később megbánd, mert meg fogod bánni. Kitartás és akaraterő, hajrá! Kezd felépíteni az életed! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!