Mi van velem? :O

Figyelt kérdés
Az utóbbi hetekben teljesen kifordultam önmagamból. Az eddigi vidám, önfeledt lány eltűnt, helyette pedig egy állandóan szorongó, ürességet érző ember lettem. Nagy álmaim vannak de jelen pillanatban mindent értelmetlennek és feleslegesnek látok. Valami folyamatosan nyomja a lelkem, de egyszerűen fogalmam sincs, mi az. Nem akarok így élni, lehet, hogy megőrültem?! 13/L
2014. okt. 4. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hívják kamaszkor. :-)
2014. okt. 4. 22:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem én, de nem akarok ennyire más lenni...rémisztő. :/ *-*
2014. okt. 4. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha ez őrültség lenne én már rég kivégeztem volna magam a gyogyi osztályon.
2014. okt. 4. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz mindig annyira rémisztő. Most pont egy olyan fázisban vagy.
2014. okt. 4. 22:53
 5/5 anonim válasza:
ha magadba fojtod ami rossz, az a legrosszabb.. nem szabad h iranyitson (kiforditson, szorongasson..stb), nkd kuzdened kell ellene, igy leszel eros, tapasztalt...tudom korai ez még neked, de a nagybetűs pont erről fog szólni. tapasztalataiddal és a legjobb tudasoddal vágsz neki
2014. okt. 5. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!