Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van úgy valaki, hogy az egész...

Van úgy valaki, hogy az egész teste pulzál?

Figyelt kérdés

Szóval, nem vagy vékony, sőt, van is rajtad felesleg, nem sok, de épp elég, és mégis látni a hasadon, hogy pulzál, amikor például fekszel, vagy hogy a fejed is megbiccen egy kicsit, vagy hogy a papír a kezedben ritmikusan mozog egy kicsit...

vagy ha keresztbe rakod a lábaidat, "női ülésben", akkor látni, hogy a lógó lábad "lüktet",szóval a szíved dobbanását követve, ritmusosan lökdécsel,persze nem nagyon, de épp annyira, hogy észrevedd te magad és zavarjon...

és ami a legviccesebb(siralmasabb),péniszmerevedésnél is látom ezt, hogy a hímvesszőm "lüktet", amikor elérte a maximális telítettséget/merevséget

Ezek fél évvel ezelőtt még nem voltak.

2015. jan. 8. 22:03
 1/3 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok
2015. jan. 8. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenkinek lüktet az ér az ereiben, ez teljesen normális. Ne koncentrálj rá! Sportolj valamit.
2015. jan. 8. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám, de egy ideje nem figyelem így nem is zavaró. Remélem nem komolyabb egészségügyi probléma, azt vettem észre, ha sokat eszem akkor jön elő főleg.
2015. jan. 8. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!