Mitől érezhetek úgy, mintha egy álom lenne az egész élet? Mármint komolyan, mintha nem valóság lenne? Megőrültem?
Figyelt kérdés
Mi okozhatja azt, hogy olyan érzésem van folyamatosan éjjel-nappal, mintha álmodnék? Mintha nem is a valóságban élnék, mintha azt sem tudnám, mi folyik körülöttem, de mégis tudom, látom, átélem, csak közben valahogy mégsem.2014. dec. 9. 20:53
1/5 anonim válasza:
Pont így érzek, szóval én is kíváncsi lennék a válaszra.
2/5 A kérdező kommentje:
Legalább azt már tudom, hogy nem vagyok akkor egyedül :)
2014. dec. 9. 21:23
3/5 anonim válasza:
szerintem ti nem szerettek élni, és ezért próbáltok küzdeni tudattalanul is, ez ellen a tény ellen. Egy álomban ugyanis bármi megtörténhet, ott azt csinál az ember amit akar
ha én is egész nap álmodnék, akkor nekem is az lenne a valóság, de gondolom, nem töltetek többet álomban mint a való életben nemde?
4/5 anonim válasza:
Van mindig időtök kialudni magatokat?
5/5 anonim válasza:
Nemreg en is ilyesmit irtam ki mert egyszeruen elviselhetetlen ez az erzes...nem tudom eldontei h a valosagban vagyok e vagy nemves azon gondolkozom h mi van ha igazabol komaban vagyok es ezt csak keptelem? ugy erzem kezdek megorulni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!