Mit csináljak? (infó lent)
Figyelt kérdés
Tegnap buliztunk egy nagyot. Eléggé részeg voltam, sokmindent összeittam. Nem dohányzok, de asszem egy doboz cigit elszívtam aznap este, plusz elektromos cigi a közte évő időkben. Nem aludtam az este csak 1 órát, s azóta se aludtam (nappal nem tudok), viszont ittam két feketekávét.
Úgy ver a szive, mint az állat. A vérnyomásom és a pulzusom az egekbe, pedig ma egész nap feküdtem és mint aki egy maratonfutáson van túl úgy érzem magam. A torkom is dobog, rendesen suzédülök lassan. Attól félek, hogy el fogok ájulni. Mit csináljak??
2014. dec. 21. 15:26
1/3 anonim válasza:
ez a bebaxás mellékhatása legjobb gyógymód a húsleves
3/3 anonim válasza:
Magadra vess, ha már ennyire hülye vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!