Tudtok jó tippet karikás szem ellen? (Kép, infó lent)
Figyelt kérdés
Tudom unalmas lehet a sokadik ilyen téma de az én helyzetem kicsit egyedibb szerintem.Szinte biztos vagyok benne hogy örökletes dolog mivel elég régóta ilyen(3-4 év) és igazság szerint megtanultam vele élni, de sokszor akadnak gondjaim az önbizalmammal ebből kifolyólag, hogy máshogy nézek ki mint a többi ember. Mielőtt írnátok, akkor is ilyen ha rendesen alszom, voltam vér vételen is és nem vagyok se vérszegény és a vesémmel se volt gond. Esetleg okozhatja olyan betegség amit nem veszek észre?
Tehát jól jönne pár módszer amivel sikerül legalább enyhíteni rajta, ha nem is eltüntetni teljesen.
Képek: [link]
Nem a legjobbak, de a lényeg látszódik szerintem, élőben sokkal rosszabbul néz ki amúgy... főleg sötét,árnyékos helyeken. 19/F
2014. máj. 14. 23:31
1/4 anonim válasza:
Rakd fel a képet máshová. Itt nem nyílik meg.
3/4 anonim válasza:
nem durva. Tarts hideg kanalat a hűtőben mindig, reggelente nyomd rá+korrektor
4/4 A kérdező kommentje:
Hát a kanál nem igazán vált be. Korrektor? Nem gáz ha egy fiú olyat használ? :D Mégis tudnál ajánlani egy jó félét?(Eléggé sápadt bőrű vagyok)
2014. máj. 19. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!