Miért vagyok folyton fáradt?
Velem is ez van. Én úgy érzem, az óraállítás óta van ez, még nem sikerült átállni. Hajnalban vagy az ébresztőóra előtt jóval korábban felébredek, visszaalszom és mire kelni kell hulla fáradt vagyok... hétvégén sem érem utol magam.
munka után ha hazaérek 5-6 körül általában, a széken el tudnék aludni, de ha húzom 9ig, átesek a holtponton és éjfélig csak forgolódom... tanácstalan vagyok én is.
Emellett vitaminhiány, valami lappangó betegség is lehet.
Tarts ki, a karácsonyi pihi majd feltölt :)
Az 5-6 órás alvásokat nem lehet behozni egy-egy 10-12 órással, mint ahogy "előre pihenni" sem lehet (max. egy napon belül délutáni alvással az éjszakázásra, de az sem teljes értékű).
Az életmódod mellett -pláne télen- teljesen érthető ez az állapot. Ennek ellenére javaslom, hogy nézess egy teljes vérképet. Lehet, hogy a vitamin elég, de az is lehet, hogy vas vagy más hiányállapot is társul hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!