Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok folyton fáradt?

Miért vagyok folyton fáradt?

Figyelt kérdés
Mostanában nem tudom kipihenni magam, sokat dolgozom és tanulok is szóval olyan 5-6 órákat alszom, annyira nem lenne vészes. Viszont néha hiába alszom 10-12 órát ugyanolyan fáradt vagyok meg rosszkedvű... Nem vagyok depressziós, szeretem a sulimat is a munkahelyem is és a családomat is, mindenben támogatnak stb. valami még sincs rendben. Állandóan fáradt vagyok, szinte bárhol eltudnék aludni és emellett még ideges is meg rosszkedvű.

2014. nov. 28. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kicsit sok most egyszerre és ez lefáraszt. Az idő is vacak, szürke ez is lehúzza az embert. Esetleg próbálj meg valami multivitamint szedni, hátha az feltölt egy kicsit.
2014. nov. 28. 12:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Velem is ez van. Én úgy érzem, az óraállítás óta van ez, még nem sikerült átállni. Hajnalban vagy az ébresztőóra előtt jóval korábban felébredek, visszaalszom és mire kelni kell hulla fáradt vagyok... hétvégén sem érem utol magam.

munka után ha hazaérek 5-6 körül általában, a széken el tudnék aludni, de ha húzom 9ig, átesek a holtponton és éjfélig csak forgolódom... tanácstalan vagyok én is.

Emellett vitaminhiány, valami lappangó betegség is lehet.

Tarts ki, a karácsonyi pihi majd feltölt :)

2014. nov. 28. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Az 5-6 órás alvásokat nem lehet behozni egy-egy 10-12 órással, mint ahogy "előre pihenni" sem lehet (max. egy napon belül délutáni alvással az éjszakázásra, de az sem teljes értékű).

Az életmódod mellett -pláne télen- teljesen érthető ez az állapot. Ennek ellenére javaslom, hogy nézess egy teljes vérképet. Lehet, hogy a vitamin elég, de az is lehet, hogy vas vagy más hiányállapot is társul hozzá.

2014. nov. 28. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!