Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szinte mindig álmos vagyok,...

Szinte mindig álmos vagyok, és fáradt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Amióta megkezdődött a suli,úgy telnek a hétköznapjaim hogy minden nap kb éjjel 1-2ig fent vagyok,és 6kor kelek.Szóval kb 4-5 órát alszom.Nem is volt baj evel az egésszel,tök jól bírtam és fáradt sem voltam.Sőt.Viszont kb 2 hete megváltoztak a dolgok,még mindig későn fekszem le és korán kelek,csak hogy most az van,hogy elég álmos vagyok,fáj a hátam/derekam,nagyon lusta vagyok,és étvágyam is alig van..És ha akarnék sem tudnék elaludni gyorsabban mint éjjel 2..főleg hogy nem is engedhetem meg magamnak,3ig suli,utánna színházba kell mennem kb 7-8ig,haza jövök eszem,utánna tanulok,fürdök,alig marad időm másra..Tud valaki segíteni? Mit tehetnék hogy legyek kevésbé álmos/fáradt?

16/L

2014. nov. 27. 21:59
 1/2 anonim ***** válasza:

1. ok az lehet, hogy nem bírja végtelenségig a szervezeted azt a terhelést, ami nem ideális neki..

amúgy meg 100000000 millió oka lehet

2014. nov. 27. 22:19
 2/2 anonim válasza:

Ezzel sokat segítettél mondhatom! Köszi! Én is ugyan abban a helyzetben vagyok mint a kedves kérdező szóval légyszives ne írj feleslegesen!

Kőszi

2014. dec. 1. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!