Mitől vagyok szinte mindig fáradt?
Üdvözlet! Én úgy vélem hogy vashiányos vagy! Pár éve én is elkezdtem ilyen fáradékony lenni ahogy írtad. El is mentem orvoshoz, ő elküldött vizelet vizsgálatra és kimutatták h vashiány. Rágótablettát adtak, kakaós, kurva finom csak olyan kakaós h 2 órával utána is barnát tudsz köpni :)
Én azt ajánlom hogy menj el orvoshoz és kérd ki a véleményét ezzel a válasszal kapcs. Csak okosan!
Szia!
Nekem a vashiány szédülésben jött ki, beszedtem egy doboz vastablettát, azóta jó a szintem, bár sok ribizliszörpöt iszok (házi feketeribizli, ami tele van vassal). Én is 22 vagyok, az utóbbi időben szintén nagyon fáradékony voltam. Másfél hónapja elkezdtem hetente 2-3 alkalommal aerobicra járni, azóta mintha kicseréltek volna. Javaslom neked is, hogy rendszeresen sportolj, és megoldja ezt a problémád.
En is vashianyos voltam, csak pluszban meg alacsony is a vernyomasom. Valoszinuleg neked is, ezert van az, hogy ha futsz peldaul, akkor egybol felebredsz, mert picit feljebb megy a vernyomasod. Menj el dokihoz, el fog kuldeni vervetelre, es ott majd kiderul h pontosan mi is a gond.
Amugy mindkettot konnyen lehet orvosolni, vashianyt gyogyszerrel es/vagy normalis kajalassal, a vernyomasra meg a legegyszerubb a kave. Remelem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!