Mano.o kérdése:
Mit tehetek pánikbetegség ellen úgy, hogy gyógyszert sem szedek?
Figyelt kérdés
Régóta pánikbeteg vagyok régebben buszon jött rám, hányingeres, bizsergős, ájulásos, szívszorító dolog egy idő után elmúlott jól érzem magam rajta. Most vonatoznom kell, és egyszer csak rám jött a fuldoklás nagyon durván bizsergek, remeg a kezem lever a víz és másfél órás út. :( állomáson futok mosdóba levizezem az arcom utána tudok elindulni. csak most már az a gond suliba órán is rám jön a fulladás, itthon is , utcán is bárhol és tudom, hogy elmúlik meg minden de rám jön nem tudok tenni ellene! gyógyszert nem szedhetek, se ilyesmi 17 éves vagyok és szüleim szó szerint lehülyéznek2014. nov. 23. 16:44
1/4 anonim válasza:
Nem kell rá gyógyszert szedni. Jó magam is voltam pánikbeteg, de soha egy szem gyógyszert nem szedtem rá. Pszichológushoz jártam hónapokig és jógáztam. 1 év sem kellett és teljesen kigyógyultam a pánikbetegségből. Egyébként SZTK alapon jártam, tehát minden teljesen ingyenes volt. Most már több, mint 1 éve teljesen rendben vagyok.
2/4 A kérdező kommentje:
az tiszta jó :) csak engem terápiára se engednek de megpróbálok valahova
2014. nov. 23. 16:57
3/4 anonim válasza:
Nem kell hozzá szülői engedély. Elmész a háziorvoshoz, mert egyedül is megteheted, vagy az iskolaorvoshoz, aki ad egy beutalót és már mész is. Ennyi.
Elég szomorú, hogy a szüleid nem veszik komolyan a problémádat. Én felnőtt fejjel lettem pánikbeteg. Hát, senkinek nem kívánom...:(
Viszont tényleg ki lehet belőle gyógyulni, csak megfelelő segítségre van hozzá szükség.:)
4/4 homo ludensz válasza:
Aki még nem élt át hasonlót az le is fog hülyézni arra számíthatsz. Jómagam átéltem néhány cifra időszakot buszon,metrón a mozgólépcsőn és ugyan úgy járnom kellett melózni mint most neked iskolába. Nem voltam rest felkerestem a kerületi Gondozót és TB.-re jártam az ottani pszichológushoz. Hetente,kéthetente attól függött hogyan ítélte meg az állapotomat. Egyeztettek egy időpontot amikor neked is és neki is jó és összejöttök. Azt meg majd ő látja hogy kell e gyógyszer vagy sem.Ha kell akkor referál rólad a pszichiáternek és hárman megoldjátok a téged sújtó problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!