Alvászavar ellen mit tudok csinálni? 14/F
Figyelt kérdés
Nem tudok aludni :/ már mindent megpróbáltam de rosszat alszom nem birok az iskolában teljesíteni se a sportban és ez 2 hete van :/ segítsetek mi lehet a baj :/2010. jan. 27. 21:10
21/22 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű, hogy lelki okok miatt nem tudsz aludni. Ha van rá lehetőséged, tisztázd a lánnyal a dolgokat, esetleg kérj bocsánatot ha indokold. Gyógynövényes szerek közül nekem a SedoGelat vált be. Hatóanyagai: Macskagyökér, citromfű és golgotavirág.
Ha van kandúr macskád, akkor a macskagyökérteától tartsd távol, mert tisztára bezsong tőle. :D De tényleg. Nálunk bele is ivott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!