Ekkora hőségben, meleg lakásban, ventilátor mellett mit lehet csinálni?
bp-en lakunk 3. emeleten xx kerben. jelenlegi hőmérséklet: 37-38 fok. szóval nem valami emberbarát.
a konyhában a járólap egész barátságos, kicsit hideg, de a szobában a szőnyeg meleg, mintha padlófűtés menne egésznap, még este is...
mi a jó ... csináljak? lehűtés szempontjából, illetve ilyen melegben ti mit csináltok?
strandra nem fizetek, és semmilyen vizi dolgot nem szeretnék, ennek megvan az oka, szóval kilőve.
áh, http://www.youtube.com/watch?v=ykwqXuMPsoc
már ez se segített... :(
Engedd le a redőnyt,húzd be a sötétítőt,ha nincs tegyél plédet,törölközőt az ablakokra és napközben csukd be,éjszakár nyisd ki,és máris nem lesz olyan meleg a lakásban. Ventilátor elé tegyél hideg vizes rongyot,vagy jég akut,hidegebb levegőt fúj.
Egyél fagyit,igyál sokat,olvassál, számítógépezzél, menjél barlangba kirándulni-ott hideg van.
4 emeletes ez a csusztatott zsalus fos... nem szigeteltetik, nem igazán érdekli ezeket az embereket a ház, csak hogy a fű locsolva legyen, meg jó sok kutyaszar legyen benne.
este nyitva az ablak, a beton olyan 32 fokos és a levegő is, szóval este azt kapjuk :D
igazából értelme sincs kinyitni :)
am én sosem szerettem a meleget, a telet jobban kedvelem illetve a tavaszt. tudod az aranyközépút mindig jobb.... tehát a 25 fok teljesen korrekt :)
de nem értem hogy lehet hetekig 38 fok?! és a legrosszabb, hogy ez a betondzsungel nem lesz hűsebb, vagy kellemesebb. de hát itt van most lehetőségem lakni, ez van :)
én csak tippeket kértem, aki segített annak köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!