Milyen orvoshoz forduljak a rohamos irányú szellemi leépülés miatt?
Annyira oda van az agyam, hogy lassan úgy érzem fogyatékos vagyok. Vannak jobb és rosszabb napjaim.
Tüneteim: Itt-ott felejtem a dolgaim, a kolléganőim azt hiszik, hogy ez csak szétszórtság.
3 helyre írom fel, hogy mit kell venni a boltba, de sokszor elkeveredik a cetli.
Elfelejtem mit mondtak, vagy azt, hogy ki mondta és hogyan, ha kérdezik nem tudok rá válaszolni.
Egyedül a munkámmal kapcsolatos dolgokat tudom megjegyezni, de ott is sokszor előfordul, hogy vissza kell mennem, mert kihagytam valamit, ottfelejtettem valamit, így mindig visszanézek 2x minden ok-e. (Szállodai takarító vagyok egyébként).
Ez így nagyon kellemetlen. Főleg mikor összeülünk a többiekkel, ők beszélgetnek én meg inkább nem, megpróbálok meg se szólalni nehogy valami hülyeséget mondjak. Járok egy tanfolyamra is, de úgy érzem, hogy tökmindegy tanulok-e rá vagy nem, ha tanulok se marad meg az agyamba sokkal több.
Biztos köze van az alvásproblémámhoz is, meg ahhoz is, hogy nem tudok rendesen enni annyit amennyit kéne.
Tanácstalan vagyok, mert ez a "xar" agyam miatt mindenki utál. Mert néha már beszélni se tudok rendesen, nem azt a szót/szavakat használom amit kéne vagy szeretnék. Mondandómnál is gondolkodnom kell, hogy most pontosan és érthetően tudjam tudtára adni a másiknak amit úgy értsen, ahogy akarom, hogy értse. És ráadás egyik kolléganőm most ezt a helyzetet ki is használja és kiforgatja a szavaimat, ellenem hangol mindenkit. Na emiatt vannak csúnya gondolataim, amit ha gyakorlatban alkalmaznék tuti egyikünk börtönbe másikunk kórházba végezné.
Voltam orvosnál, de nem igazán vett komolyan. Se a körzeti, se a neurológus. Mit tegyek, hogy ne épüljek le vagy, ha ez megállíthatatlan, hogyan titkoljam a környezetem elől? Így, hogy mindenki tipp-topp agyilag (legalábbis nekem úgy tűnik), nehéz nekem az élet, hogy mindenki mindent megjegyez csak én nem. Múlt héten az egyik napon 3x mentem vissza az öltözőbe, mert minden alkalommal mást és mást felejtettem a szekrénybe vagy a hűtőbe. Nem tudom jobban elmagyarázni, de tökre fogyatékosnak, egy selejtnek érzem magam köztük, pedig ők se egy észlények, se papíron se a gyakorlatban.
Kezdek emiatt depressziós lenni. :( Mit tegyek?
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!