Szerintetek is nagyon de nagyon sovány vagyok? (kép)
Bár mennyit is eszek,sportolok, nem tudok hízni, az orvos azt mondta ilyen alkat vagyok és örököltem édesanyámtól... egyébként kiskorom óta nagyon vékony vagyok.
15/l 158 cm,39 kg
A képen nem én vagyok, de szinte ugyanígy nézek ki: [link] (a mellem kicsit nagyobb, bár a csípőm ennyire talán nem széles)
Miután a képen nem te vagy, így nem lehet megmondani, hogy nagyon sovány vagy-e.
Az, hogy SZERINTED hasonló az alkatod, mint a képen levő személynek, az még nem jelenti azt, hogy ténylegesen is olyan.
Én keresnék egy lelkiismeretesebb másik orvost. Ez ugyanis nem normális nagy eséllyel. Csoda, ha egyáltalán menstruálsz. Egy egész kis betegség is kórházba juttathat ilyen alkattal. Arról nem beszélve, hogy lehet valaki genetikailag vékony, de ez akkor is abnormális súly.
Ha más nem, kezdetnek hormont és ételintoleranciát érdemes vizsgáltatni. Simán lehetsz mondjuk lisztérzékeny, sokszor semmi tünete nincs, mégis éveket vesz el az életedből. Ráadásul örökölhetted anyukádtól, aki szintén emiatt ilyen alkat esetleg.
"Legszivesebben meghalnék...."
Nos, tegyél érte... mi mást mondhatnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!