Túlságosan sovány vagyok, hízni szeretnék kb.10 kg-ot. Részletek lent!?
20 éves lány vagyok, 165 cm körüli vagyok és 43 kg. A fenekem, mellem, de főként a lábam soványsága zavar nagyon, illetve az utóbbi időben az arcom is be van esve, kb. 10 kg-ot szeretnék hízni, vagy legalább annyit, hogy ne higgyék azt rólam, hogy anorexiás vagyok.
Gyors az agyagcserém nagyon, naponta kb 3x van székletem, hasmenés is előfordul főleg ha stresszhatás ér, illetve általában reggel lágyabb a székletem, vagy esetleg többször kell mennem.
Orvosnál voltam természetesen, számtalan vizsgálatot csináltak már, kiskorom óta járkálok emiatt orvoshoz, de belefáradtam már...
Amitől általában híznak az emberek: Béres csepp+c-vitamin, gyorsételek, édesség, fogamzásgátló, sport...
Nekem egyik sem segített, semmit.
Az alakomra folyamatosan megjegyzéseket tesznek, ami nagyon elszomorít.
Már kínomban azon gondolkodtam ,hogy tömegnövelőt fogok szedni és kondiba fogok járni, de nem tudom, hogy rá tudok-e fordítani havonta ennyi pénzt. (kondibérlet 6ezer+tömegnövelő 3-4ezer)
Bármilyen ötletet, tanácsot, tippet elfogadok!
Köszönöm,
egy elkeseredett lány
A tömegnövelőtől szerintem nem nagyon fogsz hízni.Sokan azt hiszik hogy a tömegnövelő az valami hiper-szuper por amitől akkorák lesznek mint a testépítők,pedig ez nem ígyvan.A tömegnövelőbe fehérje meg általába szőlőcukor szokott lenni asszem,ezek nem csodaszerek.A másik meg hogy szerintem az nem egészséges ha hosszútávon sok szőlőcukrot viszel be,de egy kipróbálást megérhet mondjuk veszel egy 3-4kg-os tömegnövelőt oszt abból vagy naponta 3x30g-ot benyomsz.Meg hát ugye írtad hogy sok mindent kipróbáltál már és mégse tudtál hízni,szerintem akkor inkább izmot próbálj meg felszedni az egyébként is sokkal jobban mutat mint a zsír.A 43kg-os testednek meg nem lessz szüksége fehérje vagy tömegnövelőporra.Mondanám hogy állíts össze egy étrendet de lehet hamar megutálnád.
Próbálj meg ezekből minél többet enni:tojás,húsok,gyümölcsök,zöldségek,olajos magvak,barna rizs,zabpehely,teljeskiőrlésű péktermékek.
Meg mellette a súlyzós edzést vagy heti 3x4-er,de NE egyből olyan nagy súlyokkal amekkorákkal csak bírnád,hanem szép fokozatosan.A konditerembe ha megkérsz valakit biztos hogy fog segíteni,de ne ilyen papucsba csoszorászó fiatalokat hanem az idősebbektől,tapasztaltabbaktól.Az eredmény biztos hogy nem az egyik hétről a másikra fog megjönni.Ez az én véleményem halgassál meg másokat is hogy mit mondanak.
A kulcsszavakhoz irjál be ilyeneket:
testépítés,gyúrás,konditerem,étrend,
Akkor többen fognak válaszolni.
Amitől egy ismerősöm szépen izmosodott és zsír is ment rá az egy házi tömegnövelő:
Fél liter tejet,2 banánt,valamilyen gyümölcsszirupot és 2 adag fehérjét összeturmixolt és naponta egyszer ezt itta.
Csak hát ez se olcsó egypár hónapig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!