Hullafáradt vagyok, mit csináljak? Beleőrülök!
Figyelt kérdés
Kb 6 éve tartó problémám ez, most megint nagyon rossz. Sosem alszom ki magam, hiába alszok 7, vagy 12 órát, semmi sem jó. Képtelen vagyok gondolkozni, olvasni, tanulni, annyira fáradt vagyok egész álló nap!
A vérképemmel minden rendben, az étkezésemmel is, most elkezdtem sportolni újra... De ez sem vált be, mivel edzés közben is próbálok nem elaludni. Az egész életem ennyiből áll...
Nagyon el vagyok már keseredve.. Zöld tea, kávé, ginseng, az égvilágon semmi sem használt..
2014. okt. 15. 15:32
11/15 A kérdező kommentje:
Évek óta nem eszem ilyeneket :) Fehérlisztet, cukrot, édességeket mind mellőzöm.
Nem eszek túlzottan fehérjedúsan, vegetáriánus vagyok, a tojást meg nagyon utálom. Viszont ez csak fél éve tart, előtte napi 80-100 g fehérjét ettem.
2014. okt. 15. 18:08
13/15 A kérdező kommentje:
Zoldsegek, hüvelyesek, csirak, zab, ilyeneket
2014. okt. 16. 19:09
14/15 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy minél többet aludj, hanem hogy mindig ugyanannyit. Próbáld hozzászoktatni a szervezeted, hogy pl. este 10-kor lefekszel, reggel 6-kor kelsz. Jobb lesz, mintha egyik nap 7, másik nap 12 órát alszol. A rendszeresség a lényeg.:) Remélem, Segítettem.
15/15 anonim válasza:
Előző vagyok, még annyit, hogy az sem jó, ha túl sokat alszol. Egy felnőttnek napi 8-10 óra az ideális, próbáld így kialakítani az alvásrendszered.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!