Mit tegyek ha nagyon parázok stresszelek? ( E miatt túlzott izzadasban szenvedek)
Vannak barataim az osztalyban es szoktam beszelgetni a problemaimrol de hiaba beszelgetunk akkor is stresszes vagyok mar ha a suliba megyek akkor stresszelek.
Valamiert a mobilom rosszul irta ki
Olvass utána, tényleg ezerféle tipp és tanfolyam van önbizalom növelésre. Pár tippet, amiket hallottam én is tudok adni, ha egyedül futnál neki.
Érdemes listát írni magadról. Hogy mit szeretsz magadban, mit nem szeretsz magadban és mit szeretnél, ha milyen lennél. Ezáltal kicsit tisztázod magadban az önképed és kitűzhetsz célokat is, hogy hogyan éreznéd jobban magad a bőrödben.
Ha szeretnél bizonyos dolgon tényleg változtatni magadban, akkor azt érdemes apró lépésekben. Minden hétre tűzz ki mondjuk egy feladatot a célod kapcsán, amit meg kell csinálnod. Mondjuk ha félsz az utcán leszólítani egy idegent, akkor azon a héten minden nap szólíts le valakit és kérj útbaigazítást, vagy valami hasonló.
Hallottam egy olyan gyakorlatról is, hogy valaki csupa kedves, igaz és önbizalom növelő dolgot írt magának kis cetlikre, és teleragasztotta vele a lakást/szobáját. És így mindig, amikor beléjük futott, elolvasta őket, azaz gondolattál változtak, méghozzá sokszor, és így erősödött benne az a dolog. Mondjuk ráírod egy cetlire, hogy "okos vagy" vagy azt hogy "szép a mosolyod, mosolyogj!" és hasonlókat.
Önbizalom építésben egy pszichológus is tud esetleg segíteni, ha van rá pénzed.
Remélem nem érzed nevetségesnek a tippeket, amiket adtam, én ezekről hallottam, de elismerem, hogy sosem alkalmaztam egyiket sem. Azért hátha kipróbálod valamelyiket, és segít. Remélem jobban leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!