35 felett szokjam meg hogy fejfájással, hányingerrel ébredek és csak du-ra múlik el a reggeli fáradtság? Vagy mi ezeknek az oka?
Nekem is 35 felett jöttek számomra megdöbbentő változások.
A reggeli fejfájás és hányinger nem lehet csak az életkor oka. Mindenképp orvoshoz kell menni ilyen tünetekkel.
(Legfeljebb megerősít, hogy a korral jár.)
NEm szoktál beteg lenni, minden hulla ezt mondja. Persze nem kell egyből parázni. 36éves kort nem mondanám öregnek, csak simán nem vagy 20 éves. Jobban oda kell figyelni, meg nem is mozogsz annyit. Nekem is voltak ilyen bajaim. Elkezdtem sportolni, és leadtam 10 kilót, kávéval, érdemes leállni egy időre, cigivel meg végleg és maximálisan igaza van aki azt mondja menj orvoshoz. Egy általános vérképből kiderül sok minden. Ha nem iszol elég vizet, kezdődő cukorbetegség, túlsúllyal kapcsolatos betegségek, gyulladások, hormonális problémák, sóháztartás.
A kialvatlanság is bejátszhat. Olyan 6-7 órát azért illik aludni. És azért ne feledd, fiatalon rendben hogy buliztál, de én akkor is két napig aludtam utána.
nő vagyok, terhesség kizárt.
most hamarabb lefekszem aludni, vettem magastartalmú c vitamint, iszok vizet
a reggeli hányinger elmúlt, csak enyhe fejfájás van
a reggeli fáradtság miatt nem birom mellőzni a kávét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!