Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Reggeli fáradtság. Mi az ami...

Reggeli fáradtság. Mi az ami igazán felfrissítene?

Figyelt kérdés

Minden reggel nehezen ébredek, este jól alszom, csak rossz kikászálódni az ágyból, sem a kv sem a tea (a több filteres sem) nem frissít fel, egy kifacsart rongynak érzem magam, milyen tippeket tudnátok adni ami felfrissitene? Még annyi hogy ritkán eszem reggel, egyszerűen nincs akkor étvágyam tudom ez is baj.

Köszönöm előre is

2009. szept. 20. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:
En is vagyok igy neha.Ilyenkor reggel megiszom 2-3 grapefruit levet es hidd el segit!
2009. szept. 20. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a dohányzás abbahagyása után kezdett javulni a reggeli összképem. Nem éreztem magam egy kifacsart rongynak, pedig előtte pont ez a kép illett volna rám. Ha nem dohányzol, akkor szokj rá a reggelire. Én a gyümölcsre szavaznék. :)
2009. szept. 20. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
váltózuhany, ha van rá időd reggel
2009. szept. 22. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!