Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Napi hány szem frontint az...

Napi hány szem frontint az ideális?

Figyelt kérdés
Nos elég erős szoronpndent de nem hat semmi, refluxom is lett doki szerint ideg miatt..... nemtudom kiskorom otailyen tipus vagyok, most kaptam frontint napi 3 szemet de sztem estére felet fogok bevenni mert nagyon kiütött najó annyira nem csak egy kicsit de félek h rászokok bár régen xanaxoztam és arra se szoktam rá ez inkbább akarat kérdése szerintem, csak én hipochonder is vagyok meg pánikbeteg és félek h meghalok a frontintol tudom hülyeségnek hangzik de dokik leszidnak ha nem szedem, volt hogy antidepresszánst is szedtem pánikbetegségre, na az meg semmit nem hatott, most talán a frontin kicsit hat baj ha egy darabig szedem? mi bajom lehet tole? kérlek titeket csak úgy válaszoljatok akinek van már tapasztalata jót és rosszat is várok köszönöm 21/L

2014. aug. 14. 07:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ja énis jó helyre tudom ki irni ezt a kérdést :DDDD
2014. aug. 15. 07:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát elsőnek is ha annyira idegben élsz, és folytonosan ideges vagyok, akkor találd meg azt a dolgot ami lenyugtat és kizökkent a idegben töltött hétköznapoktól. Dió,borsó ez feltölti a szervezeted magnézium szintjét! Banántot is ehetsz mert van benne b6 vitamin! Napi 350-400 mg magnézium lazán mehet ha ennyire ideges fajta vagy! De szerintem nem kell egyből gyógyszerhez nyúlni, egy citromfű tea kicsit erősebbre lefőzve vitaminokal és magnéziummal kiegészítve hozza egy kis frontin hatását! Ez mellé mehet orbáncfű is és akkor az csinál neked étvágyat! Béres B6-ot is szedhetsz Evés előtt fél órával. Gyógyszetrában csak 411 ft és 30X20MG-os ! Sok szerencsét majd írj privátot hogy haladsz azóta :)
2015. jún. 4. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!