Fiuuk milyen lanyok jonnek be? Kifejtve. Milyen magas/testalkatu/haj/szem/esetleg milyen az idealis belso? Ha valakinek van kedve irjon
alacsony lányok, csakis vékony, haj mindegy, csak vörös ne legyen, szem kék, barna zöld de nemkizáró ok a más.
belsőre, lehessen vele hülyülni, kacérkodni, álljon ki magáért :D
22/F
165-180-5 magas formás , nem kell tökéletesnek lennie , hanem az a teljesen normál.
Fekete haj, esetleg kék szem, de a többi is jó egyébként, csak vörös ne legyen:D
Ne legyen egy idióta, buta, "műpina" aki csak szexelni tud mást nem, ne igyon, ne drogozzon, keveset bulizzon:D kb ennyi ez lenne az álmom 20/f
Szőke, szép arcú, nálam alacsonyabb és fiatalabb, közepes mellméret (ne terelje a figyelmet minden másról de legyen valami), vékony jó de ha nem teljesen az sem baj csak az a klasszikus testes alkat ne legyen már, szemszínnek én a zöldet imádom, a saját szemem is imádom nézegetni (beteg mi? :D) de ez nem lényeg, belsőtéren pedig szoruljon a segítségemre de ne mindig, szeretek hős lenni, de nem cseléd. inkább ő kövessen engem és ne én őt (pl. strandon ha elindulok valahova szó nélkül csak egy pillanatra is, akkor szívesen kövessen, ez nekem eszméletlenül bejön)
16f
Magasságban egyetlen kikötés hogy ne legyen magasabb nálam (186 cm). Testalkatra mindegy..teltebb, vékonyabb lányok is..Haja mindegy szeme mindegy a lényeg az hogy olyan jellegzetes, megjegyezhető feje legyen. Karakteres, belevaló csajok ;D
15F
Magas- 170 cm feletti, hosszú barnahajú, vékony/átlagos lány legyen. Szemszín mindegy.
Legyen aranyos és szeretethiányos:)
23f
Külső: Magasság nem igazán számít
Testalkata: ne legyen csontos de ne is nagyon husos.. Legyen rajta fognivaló
Haj: hosszúhaj jobb mint rövid..
Szem: a kék szemű lányok előnyt élveznek de a szem sem a legfontosabb...
Belső: kedves, őszinte, humoros, laza kb. ennyi :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!