Napi hány szem frontint az ideális?
Nekem az orvos anno 1 szemet írt fel, végül a 2xfél vált be.
Nem tudom baj-e ha 3-at szedsz, az orvost kellene megkérdezned. Az ideális az lenne, ha nem szednéd vagy minél kevesebbet vennél be belőle. Próbáltál B vitmain komplexumot szedni? Annak is van idegerősítő hatása, engem az is nyugtat, próbáld meg, hogy az szeded, a Frontint meg próbáld csökkenteni.
szia) én is kaptam, és gyorsan meg is váltam tőle.
elolvastam az utasitását, és ugy gondoltam, hogy elég a magam baja, nem kellenek nekem a leirt mellékhatások!!!
Elvittem a patikai gyüjtőbe )
0,25 xanaxom van itthon, ha valamiért nagyon megborulok, akkor beveszek 1-et.
keresd meg az okát, hogy mitől vannak a félelmeid, és akkor meglesz a megoldás is.
ha gondolod, megirhatod privátban a gondodat. mert, hogy van az biztos, mert csak ugy nem lesz senki szorongó, pánikolós, egyebek.
orvostól, gyógyszertől ne várj megoldást ilyen bajra!!!!
néztem én olyan videót a pszichiátriáról, és a gyógyszereiről, hogy hajam égnek állt. ha szeretnéd valahonnan előkaparom.
borzalmas. Isten mentsem tőle. Ezek a "gyógyszerek" pedig, amik az idegrendszerre hatnak!!! inkább nem kommentálnám(
próbálok segiteni ha szeretnéd ) üdv. Edit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!